Yeni Arayüzü ve Daha Zengin İçerikleriyle Mezun Bilgi Sistemimiz Kullanıma Açılmıştır!

28 Ağustos 2023 Pazartesi

Sevgili Mezunlarımız;

Tarsus Üniversitesi’nden mezun olan tüm öğrencilerimizle daha etkili iletişime geçebilmek ve üniversitemiz ile mezunlarımız ve mezunlarımızın kendileri arasındaki bağları güçlendirmek adına “Mezun Bilgi Sistemi”ni güncelledik.

Mezun Bilgi Sistemi sayesinde sisteme dahil olan/olacak işverenler ile mezunlarımızın iletişime geçmesini sağlayarak, işverenlerin Tarsus Üniversitesi ailesinden mezunlarımız ile çalışmalarını amaçlamaktayız.

Ayrıca mezunlarımız, Üniversitemizdeki gelişmelerden, eğitim, seminer, atölye çalışmaları, etkinlik gibi faaliyetlerden bilgi sahibi olacak, mezuniyet sonrası da Üniversitemizin desteğini hissedeceklerdir.

Üniversitemizden mezun olmuş ancak henüz diplomasını henüz teslim almamış mezunlarımız Mezun Bilgi Sistemi üzerinden talep ettikleri takdirde diplomaları adreslerine kargo ile gönderilecektir.

Mezun Bilgi Sistemi sayesinde tüm mezunlarımız birbirleriyle etkileşim halinde olacak, sizden gelen haberler, etkinlik duyuruları ve başarı hikâyeleri de Mezun Bilgi Sistemi’nde yer alacaktır.

Mezun Bilgi Sistemi’nin kullanımında veya geliştirilmesinde sizlerden gelecek talep ve öneriler ile sistemimizin güncelleme çalışmaları devam edecektir.
 
Mezun olduk ama ayrılmadık. Tüm mezunlarımızı sisteme giriş yapmaya davet ediyoruz.
Mezun Bilgi Sistemine giriş yapmak için tıklayınız

Mezun Bilgi Sistemine Nasıl Giriş Yapılır?
Kullanıcı Adı       : öğrencinumarası@tarsus.edu.tr (Örnek: 123456@tarsus.edu.tr )
Şifre                    : T.C. Kimlik Numarasının ilk 5 hanesi + isminizin ilk 3 harfi (büyük harf) +.(nokta) olarak belirlenmiştir. (Örnek: 12345MEM.)*
*Şifrenizi unutmanız halinde “Şifremi Unuttum” butonu ile yeni şifrenizi alabilirsiniz.

Sisteme girişte sorun yaşayan veya sisteme ilişkin değerlendirme ve önerileri olan mezunlarımız mbs@tarsus.edu.tr adresine e-posta gönderebilirler.

Sevgi ve Saygılarımızla,
 
Tarsus Üniversitesi
Kariyer ve Mezun Ofisi Koordinatörlüğü