Mesleki Deneyim Geliştirme Kurulu Toplantısı

30 Ocak 2020 Perşembe

"Üniversite-Sanayi-Kent işbirliğine dayalı çalışma modeli çerçevesinde; iş arayanlara, öğrencilere ve işverenlere daha etkin hizmet sunulması amacıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Şube Müdürlüğü koordinasyonunda oluşturulan İşgücü Piyasası Koordinasyon Kurulunun alt komisyonlarından biri olan "Mesleki Deneyim Geliştirme Kurulu" 24.01.2020 tarihinde toplandı. Bölge üniversiteleri olarak Tarsus Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Çağ Üniversitesi ve Toros Üniversitesi temsilcileri bir araya geldi. Üniversitemizi temsilen toplantıya Kariyer ve Mezun Ofisi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Nazmiye Ülkü PEKKAN iştirak etti. Toplantıda öğrencilerin iş hayatına adaptasyonuna yardımcı olacak dijital dönüşüm argümanları hakkında görüşler bildirildi.