Kariyer Zirvesi Paneli Yapıldı

27 Kasım 2019 Çarşamba

Kariyer Zirvesi Paneli Yapıldı

Üniversitemiz, Tarsus İŞKUR ve Tarsus TSO işbirliğiyle "Kariyer Zirvesi” paneli düzenlendi. Panele, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve Tarsus İŞKUR Müdürü Kürşat Dal, üniversitemiz akademik ve idari personelleri ile öğrencileri katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Aydın, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve Tarsus İŞKUR Müdürü Kürşat Dal birer konuşma yaptı.
Mersin İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Nüket Çelik’in moderatörlüğünde gerçekleşen panelde,  Güney Süt A.Ş. İ.K. Müdürü Şükrü Tokgöz, Bilge Koleji H.İ. Müdürü Özgül Özçelikçi, Hayat Kimya A.Ş. İ.K. Uzmanı Ali Özkan Kutlu, Ceva Lojistik İ.K. Bölge Yöneticisi Hakan Apaydın,  özel sektörün işe alımlarda nelere dikkat ettiği ve öğrencilerin bu konuda neler yapabileceğine ilişkin tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Panelistler konuşmalarının ardından öğrencilerle mini mülakat yaptı. Panel, Rektör Aydın’ın katılımcılara plaket takdimi ile son buldu.