"YETENEK KAPISI" KAYIT BİLGİLENDİRMESİ

13 Şubat 2020 Perşembe

Sevgili Öğrencilerimiz,
Sizleri 16-17 Nisan 2020 tarihinde Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Çukurova Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan “Doğu Akdeniz Kariyer Fuarı” hakkında bilgilendirmek istemekteyiz. Fuar Kıbrıs da dâhil olmak üzere Doğu Akdeniz Bölgesinde bulunan 22 üniversitenin katkıları ile düzenlenecektir. Tarsus Üniversitesi olarak bizler de bu fuara paydaş üniversite olarak katkı sunacağız. Bu fuar sayesinde siz genç yetenekler binlerce işverenle buluşma imkânına sahip olabileceksiniz. Fuara katılım sağlayabilmek ve binlerce işverenle buluşabilmek için öncelikle “Yetenek Kapısı” sistemine üye olmanız gerekmektedir.
Yetenek kapısı Kariyer Merkezleri’nin ihtiyaçlarına göre hazırlanan bir platformdur. En önemli amacı da öğrenci/mezun ve işverenlerin zamandan ve mekândan bağımsız şekilde sürekli iletişimde kalabilmelerini sağlamaktır. Siz öğrencilerimiz ve mezunlarımız, “Yetenek Kapısı”nda profil oluşturarak, kariyer merkezimiz tarafından yönetilecek kariyer ağına adım atabilecek, oluşturulan profil aracılığıyla, kariyer fuarları, etkinlikler ve eğitimleri inceleyebileceksiniz.
Yetenek Kapısı bölgesel kariyer fuarı için de aktif olarak kullanılabilecektir. Fuara katılım göstermek için öncelikle sisteme kaydolmanız ve sizlere gönderilen QR kodunu fuar günü alana giriş esnasında okutmanız gerekecektir. Ayrıca katılımcı firmaların kariyer fuarı kapsamında düzenleyecekleri bilgilendirme oturumları, mülakatlar örnek olay vb. çalışmaları da bu platform üzerinden takip edebilme imkânınız olacaktır. Bu sayede etkinlikleri önceden inceleme, kendi bölüm ve niteliklerinize uygun etkinlikleri seçme ve bunlara katılma imkânı bulacaksınız.
Sizleri “Doğu Akdeniz Kariyer Fuarı” için aşağıda bulunan link üzerinden bireysel olarak ya da kariyer ve mezun ofisi tarafından toplu bir şekilde “Yetenek Kapısına” kayıt yapmaya davet ediyoruz. Toplu kayıtlarda sizlere aktivasyon linki gelecektir. Bu link 24 saat geçerlidir. Dolayısıyla size gelen linke tıklayarak şifre oluşturmanız ve üyeliğinizi aktive etmeniz gerekmektedir. Herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda kariyer ve mezun ofisi ile iletişime geçmenizi rica ediyoruz.
Yetenek Kapısı Kayıt ve Giriş Linki:
Kariyer ve Mezun Ofisi İletişim için: kmo@tarsus.edu.tr
Dr. Öğr. Üyesi Nazmiye Ülkü PEKKAN